Fællesstævne i Farsø

Klubben har udvalgt stævnet i Farsø den 1-2. april 2023, som sæsonens GRATIS fællesstævne for ungdomsspillere i BNB.

D. 1. april: U9, U11 og U13

D. 2. april: U15 og U17/U19

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at deltage, da det er sjovt at være flere afsted, så spillerne kan hygge sig sammen og heppe på hinanden 🙂

Er dette dit barns første stævne, så kan I læse lidt om stævner samt oprettelse af spillerprofil (badminton-id) under fanen “Ungdom” og vælg “Stævner – Info”. I skal nemlig have oprettet et badminton-id, inden det er muligt at tilmelde sig stævnet.

Tilmelding og betaling: Stævnet vil være gratis, men man skal selv gå ind og tilmelde sig på badmintonplayer.dk. Klik på fanen “Ungdom” og vælg “Tilmelding Stævner”, hvorefter stævnet i Farsø kan søges.

Vigtigt til dette stævne: I forbindelse med tilmeldingen kommer du til et felt, hvor der er sat et kryds i “Betal nu”. Dette kryds skal du fjerne, hvorefter klubben vil søge for betaling. Husk at acceptere handelsbetingelserne og tryk “Gennemfør”.

Tilmeldingsfrist: Tilmeldingen skal være foretaget på badmintonplayer.dk senest lørdag d. 11. marts (også selvom der står en anden frist i indbydelsen). Evt. tilmeldinger foretaget efter d. 11. marts vil ikke blive betalt af klubben.

Vi håber på stor opbakning til stævnet 🙂

Evt. spørgsmål eller problemer med tilmelding: Rikke Holst, ungdomsudvalget: rikke_holst@hotmail.com